simple bootstrap web maker

PTI Eeklo

Deze link brengt je op de site van het Provinciaal Technisch Instituut - PTI Eeklo - waar ons project zich situeert. Je vindt er alle contactgegevens en info over de grootste technische school van het Meetjesland. 

Infrafbel

Infrabel, een niet te missen partner in ons project. Naast onze eigen school kunnen we wel stellen dat Infrabel onze belangrijkste technische steun is. Het bedrijf bezit alle info nodig om elk detail van het station te kunnen nabouwen. Plannen, onderdelen, schema's, maten, enzoverder… ze helpen er ons mee. Wij bedanken graag enkele mensen, in het bijzonder op de Wall of Fame.

Eurostation

Deze link brengt je op de officiële site van Eurostation. Eurostation is de instantie die officieel alle plannen omtrent het project Gent-Sint-Pieters bijhoudt en optimaliseert. Ook denken zij de eindfase van de nieuwe constructie uit. Infrabel werkt samen met Eurostation voor elk station dat zij verbouwen.

Santens

Santens metaalwaren is gespecialiseerd in tal van werkgerei en nutsonderdelen én onze eerste sponsor. Het bedrijf steunde ons project door een werkkoffer te schenken.

Woodframes

Woodframes, gespecialiseerd in houtwerk, helpt ons project met materiële steun. Zij sponsoren de aankoop van hout, een niet te missen onderdeel van ons project. Zo konden we, onder meer, al een onderstel bouwen.

Elektriciteitswerken Pedro

Elektriciteitswerken Pedro is gespecialiseerd in het leveren van elektriche labels en elektriciteitswerken, lees er alles over op hun Facebookpagina. Het bedrijf heeft ons een enorm gulle sponsoring bezorgd aan materiaal om goed van start te kunnen gaan met de aanleg van de eerste sporen.

RVL Paints