free mobile site maker software

Verlanglijst

Wij hebben besloten voor dit project een verlanglijst samen te stellen zodat u als sponsor onmiddellijk kan zien waaraan uw geld wordt besteed. Van sporen tot locomotieven, elk onderdeel is essentieel. U kan op onze verlanglijst dan ook zelf materiaal uitkiezen, aankopen en schenken. Uiteraard kunt u, als bedrijf, naast modelspoorwegmateriaal ook ander materiaal schenken dat relevant en bruikbaar is binnen ons project. Alle hulp is welkom.


Voor deze verlanglijst werken wij nauw samen met Mini Train Expo (MTE), een modelwinkel gespecialiseerd in dit soort zaken. U neemt telefonisch of via e-mail contact op met deze firma. Zodra uw bestelling genoteerd is, worden de goederen klaargezet en door ons opgehaald. U krijgt de factuur nagestuurd. Vergeet niet uitdrukkelijk te vermelden "Ik sponsor het project FGSP van het PTI Eeklo” om van 10% korting te kunnen genieten.


Bij die winkel kan je deze onderdelen niet online bestellen, of het is via mail of gewoon contact opnemen.  U kan daar bestellen wat u willen, de eigenaar zal u de factuur opzenden en dan wordt alles opgehaald door ons. Wanneer u iets besteld vermeld u hierbij zeer uitdrukkelijk dat u besteld voor ons, de eigenaar onderneemd dan de nodige stappen.


Contactgegevens:

Ter Doeststraat 67

8380 Lissewege

e-mail: minitrainexpo@telenet.be

tel: 0477 31 5379

contactpersoon: Jean Herckens

Facebook: MTEDe prijzen voor de items zijn te sterk onderhevig aan prijsaanpassingen dat we ervoor gekozen hebben deze niet te vermelden op de site. Voor de correcte prijzen kan u ten allen tijde terrecht bij MTE.

rechte flexibele rail van 1m 

SL-100

Aantal: 150

Emotor voor wissels

PL-10W

Aantal: 40

rechtse wissels

SL-E88

Aantal: 27

linkse wissels

SL-E89

Aantal: 15

nagels voor rails

SL-14

Aantal: 5 zaken (+/-500stuks/zak)

verbindingstukken metaal

SL-10

Aantal: 50 zakjes (12 stuks/zakje)

verbindingstukken kunststof

SL-11

Aantal: 20 zakjes (24 stuks/zakje)

Volgende artikels hebben geen "buy" knop, dit omdat ze niet worden verkocht bij MTE. De prijzen vermeld zijn slechts richtprijzen (gebasseerd op Conrad), men kan deze aankoop plaatsen eender waar zolang het artikel overeenkomstig is. 

adaptor

5V - 1A

Aantal: 10
prijs/stuk: +/-5€

5V8 channel relay module board for Arduino

PL-10W

Aantal: 16
prijs/stuk: +/-5€

Arduino mega

Aantal: 2
prijs/stuk: +/-45 €

transformator

230V -> 16V/AC - 70W

Aantal: 2
prijs/stuk: +/-77€